Το Flamigel αποτελεί ιδανική επιλογή για την θεραπεία πληγών όλες τις ηλικίες άρα και για τον 7χρονο υιό σας. Το Flamigel χάρη στη δροσιστική και καταπραυντική δράση της υδρογέλης βοηθά στη γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο των μικρών τραυμάτων. Επιπλέον, επιταγχύνει την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων με αποτέλεσμα την αποφυγή των ουλών-σημαδιών. Το Flamigel είναι ιδιαίτερα ασφαλές και δεν έχει περιορισμό στην συχνότητα και στον χρόνο χρήσης. Μπορείτε να κατευθυνθείτε στο πεδίο "Πληγές" προκειμένου να δείτε βήμα βήμα πως μπορείτε να περιποιηθείτε τα γδαρσίματα του παιδιού σας.

Βεβαίως και θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε Flamigel. Το Flamigel χάρη στη δροσιστική και καταπραυντική δράση της υδρογέλης βοηθά στη γρήγορη ανακούφιση από τον κνησμό και τον καύσο. Επίσης, Μπορείτε να εφαρμόσετε το Flamigel 2 με 6 φορές ημερησίως.

Το Flamigel αρχικά ανακουφίζει άμεσα από τα ενοχλητικά συμπτώματα του εγκαύματος όπως ο πόνος, ο καύσος, το ερύθημα και ο κνησμός. Η σύνθεσή της υδροενεργούς γέλης με αργινίνη επιταγχύνει την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση ουλών-σημαδιών. Παρόλα αυτά, θα σας πρότεινα επειδή δέν δύναμαι να γνωρίζω το μέγεθος του προβλήματος να επισκεφθείτε κάποιον άλλον συνάδελφο.

Αρχικά, απ' ότι καταλαβαίνω πρόκειται για μια επιφανειακή πληγή που δεν χρήζει ανησυχίας. Το Flamigel είναι μια υδροενεργή γέλη με αργινίνη και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την θεραπεία πληγών. Το Flamigel στην περίπτωση του υγρού τραύματος, όπως του παππού σας, ενεργοποιεί το υδροκολλοειδές του. Το υδροκολλοειδές απορροφά το υπερβολικό υγρό της πληγής, αποκαθιστώντας και διατηρώντας την ισορροπία της υγρασίας στην πληγή.

Αρχικά θα έπρεπε, να καθαρίσετε την πάσχουσα περιοχή με άφθονο τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια, στεγνώστε ελαφρά την περιοχή με με μια γάζα & εφαρμόστε μια θεραπευτική αγωγή για πληγές (ένα παχύ στρώμα), όπως το Flamigel®. Τέλος, καλύψτε το τραύμα με μια γάζα ή ένα επίθεμα το οποίο θα αλλάζεται καθημερινά. Αν πονάει πολύ, εφαρμόστε ένα στρώμα Flamigel® σε ένα μια γάζα και τοποθετήστε την πάνω στην πληγή. Το Flamigel είναι μια υδρογέλη που συμβάλλει στην γρήγορη επούλωση του δέρματος καθώς διατηρεί ένα κατάλληλα υγρό θεραπευτικό περιβάλλον ενώ παράλληλα μειώνει την πιθανότητα σημαδιών.

Στείλτε την ερώτησή σας