Τι είναι το Flamigel ;

Το FLAMIGEL είναι μια μοναδικής σύνθεσης (διεθνώς αναγνωρισμένη) υδροενεργή κολλοειδής γέλη εμπλουτισμένη με αργινίνη για την θεραπεία πληγών και εγκαυμάτων.

Το Flamigel® είναι μια καινοτόμος υδροκολλοειδής γέλη πλούσια σε αργινίνη. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της συμβάλλει στην ταχύτερη επούλωση των τραυμάτων και αποτελείτε από 3 σημαντικά συστατικά:

Γέλη

Αναζωογονητική, ενυδατική και καταπραϋντική, η οποία προάγει την επούλωση

Υδροκολλοειδές

Προσφέρει ένα ιδανικό υγρό περιβάλλον για την πληγή. Σε πολύ ξηρές πληγές προσφέρει ενυδάτωση και σε υγρές πληγές απορροφά την περίσσεια υγρασίας

Αργινίνη

Είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ που βοηθά στην επούλωση του τραύματος και απορροφά την περίσσεια του υγρού από το τραύμα

Επουλώνει γρηγορότερα τραύματα και εγκαύματα (έως και 40%)

To Flamigel® ενυδατώνει ή απορροφά την υγρασία της πληγής προσαρμόζοντας τη δράση του ανάλογα με το είδος του τραύματος ή του εγκαύματος. Χάρη σ’αυτή τη μοναδική σύνθεση, (ευρεσιτεχνία διεθνώς αναγνωρισμένη), το Flamigel® επουλώνει γρήγορα προάγοντας τη φυσιολογική διαδικασία της επούλωσης και μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης ουλών.

Ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο.

Χάρη στη δροσιστική και καταπραϋντική δράση της υδρογέλης, το Flamigel® ανακουφίζει άμεσα από τα ενοχλητικά συμπτώματα της πληγής όπως ο πόνος, ο καύσος, το ερύθημα, ο κνησμός.

Προφυλάσσει από επιμολύνσεις

Χάρη στην εξειδικευμένη δράση του, το Flamigel® προστατεύει από επιμολύνσεις, δημιουργώντας στην επιφάνεια της πληγής ένα αόρατο φιλμ που αφήνει την πληγή ν’ αναπνέει και παράλληλα την προστατεύει από τυχόν εισβολή μικροοργανισμών από το περιβάλλον.

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το FLAMIGEL;

Το Flamigel® μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξηρές (στεγνές) ή υγρές πληγές:

ΞΗΡΟ ΤΡΑΥΜΑ: το Flamigel® μετατρέπει το ξηρό τραύμα (ή έγκαυμα) σε ενυδατωμένο (δράση “υδρογέλης”). Το ξηρό τραύμα (ή έγκαυμα) απορροφά το νερό που περιέχεται στο Flamigel® προάγοντας την αποσύνθεση του νεκρωμένου ή κατεστραμμένου ιστού.

ΥΓΡΟ ΤΡΑΥΜΑ: ενεργοποιείται το υδροκολλοειδές του Flamigel®. Έτσι, το Flamigel® απορροφά το υπερβολικό υγρό της πληγής, αποκαθιστώντας και διατηρώντας την ισορροπία της υγρασίας στην πληγή (δράση “υδροκολλοειδούς”).


ΠΛΗΓΕΣ

 


ΕΚΔΟΡΕΣ

 


ΚΟΨΙΜΑΤΑ

 


ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ
ΗΛΙΑΚΟ ΕΓΚΑΥΜΑ